Om os

KØB PRODUKTER uden UNØDVENDIGE ABONNEMENTER!

ÆLDRECARE  her finder du de nyeste og mest innovative GPS produkter beregnet for demente,  som har hentet mange bort gående demente hjem til deres bopæl. Her finder du markedets største udvalg af GPS produkter, som er tilpasset til netop dit behov. Sammen med vort varemærke registrerede APP, ” TAKIT GPS PRO” er GPS produkter programmeret til, at yde en lang række funktioner, som ingen andre på markedet kan tilbyde.

Du finder endvidere GPS produkter som er forberedt til, at fungere med sensorer som Søvnovervågning, Lydniveau, Dør – Vindue åbning,Oversvømmelses alarm, Røg Alarm, Brand Alarm, Gas Alarm, Temperatur Alarm, og det nyeste  Produkt er GPS ur med indbygget Camera, og er særdeles velegnet til Telemedicin.

ÆldreCare har intentioner om, at kunne tilbyde sammenhørende electronic til det danske Sundhedsvæsen enten som pakkeløsning eller som enkelt produkter uden at være bundet op på virkningsløse abonnementer, som mangedobler prisen. SAMMENLIGN VORE PRISER MED VORE KONKURRENTER  og du vil blive forbavset. Support i hele produktets levetid erstatter unødvendige abonnementer.

IoT, Internet of Things der anvendes til begrebet “SMART CITY” er ved at udvikle sig globalt, og i Danmark sysler ikke mindre end 70 % af vore kommuner mere eller mindre med at udvikle deres kommune til “SMART CITY” og ved hjælp af sensorer indhenter vigtige data til deres forsyningsenheder eksempelvis vandforsyning, hvor vandmåleren forsynet med sensor automatisk registrer vandforbrug og også kan måle, at på fru Jensens toilet løber vandet konstant og medfører foruden vandspild, også en ekstra regning til fru Jensen! Nu kan man varsko fru Jensen og få forholdet bragt i orden og spare penge og dyrebart drikkevand.

Det var blot et eksempel på, hvor det offentlige kan indhente nyttige data ved hjælp af sensorer, og udvikle bæredygtighed og tilmed få en langt større og billigere udnyttelse af forsynings virksomhed, som for eksempel affalds indsamling, men der er utallige områder hvor sensorer og IoT netværk som LoRaWan netværkssystem kan udnyttes indenfor  Ældrepleje, Telemedicin o.a., hvor små datamængder kan forbindes over store afstande med et meget lille strømforbrug, hvor batterier kan fungere i op til 10 år uden udskiftning. 

Netop det forholdsvis korte tidsforløb inden opladning, har været en Akilleshæl for GPS og andre produkter i sundhedssektoren og for produkter der anvender Bluetooth har den korte afstand før afbrudt forbindelse mellem produkt/sensor og applikation (smart phone) været en hemsko.

Ved anvendelse af LoRaWan netværks system får man fordel af et meget lavt strømforbrug, og mulighed for at kunne sende og forbinde datamængder over store afstande ved hjælp af en eller flere gateways, som hver kan dække ca. 100 km2. Mange kommuner har allerede dækket sin kommune med gateways og egen server, men flere arbejder på landsdækkende netværk af servere (op til 99 % af Danmark), og tilbyder benyttelse af disse. 

ÆldreCare ApS er med sine første LoRaWan produkter det bæredygtige produkt “Opro9” intelligent ble sensor, og Tryghedsalarmen  LGT92 der tillige har GPS trådt indenfor LoRaWan netværks system, og agter at udvikle dette med sensorer og andre produkter indenfor Ældrepleje, Telemedicin, Alarmer og Sikkerhedsudstyr. 

ÆldreCare kan tilbyde et komplet udviklings sæt af LoRaWan netværks system, således,

Vi deltager i udstillingen “Health & Rehab Scandinavia”, der afholdes 12 -14 maj 2020, stand E0013 ,Bella Center, København, hvor vi vil udstille vore normale GPS og sikkerhedsprodukter tillige med et udvalg af sensorer til brug indenfor LoRaWan netværks systemer, herunder “Opro9 Smart Diaper” i brug med LoRaWan netværks system. 

ÆldreCare har ambitioner om, at være på forkant med med den tekniske udvikling indenfor hjælpemidler og sikkerheds produkter i den offentlige sektor, og med salg til alle. En stadig udvikling af vore produkter gør, at vort produktprogram udelukkende indeholder produkter med markedets mest avancerede funktioner med optimal sikkerhed for brugeren tillige med, at brugeren kan opholde sig længst muligt i eget hjem, kan bibeholde sin værdighed og størst mulig livskvalitet. 

Med hvert produkt medfølger manualer oversat til dansk, og ingen kunde overlades til på egen hånd, at sætte sig ind i den fulde udnyttelse af produktet! Vi yder support 24/7  i hele produktets levetid, og det uden, at kunden er bundet med krav om dyre abonnementer! Har du en gang købt og betalt produktet, så er det 100 % din ejendom, som vi yder 24/7 support i produktets levetid. 

FIX og FÆRDIG!

Til de kommuner og institutioner samt brugere i eget hjem, som ønsker et produkt klar til brug ved modtagelse har vi et abonnement med udvidet service med leverance af såvel produktet og tilhørende Smartphone klar til brug ved modtagelse. Abonnement der består af produktet konfigureret i medfølgende Smartphone, med SIM kort isat og taletid betalt i hele perioden som er minimum 1 år. Efter 1 år er medfølgende Smartphone abonnentens ejendom og abonnementet nedsættes med 50 % (se tilbuddet under produktet).

MED DISSE NYE TILTAG ønsker vi, at kunne betjene SUNDHEDSSEKTOREN med flere produkter, hvor vi har sikkerhed for, at produktet virker efter hensigten fra dag 1, også for de ældre og andre, som ikke besidder nødvendige tekniske færdigheder. 

VORE HENSIGTER  med vor prispolitik er, at flere der har behov for et af disse produkter, skal kunne erhverve et sådant til en rimelig pris uden ublu krav om fordyrende unødvendige abonnementer. Flere og flere kommuner og plejecenter bliver klar over disse muligheder, og køber samme vare hos os, hvorved de sparer store summer til gavn for velfærden.

Click på de enkelte produkter og få en udførlig beretning om de forskellige produkters egenskaber, og har du yderligere spørgsmål vil vi med glæde besvare disse på tlf.: 42655408, eller send os en mail under kontakt.

Vi eller vor konsulent i Jylland afholder gerne demonstration af vore produkter.

Greve den 14. februar 2020

ÆldreCare ApS

CVR 14245103